TERMÉKEIM

SZÓSZOK

SAVANYÚSÁGOK

ŐRLEMÉNYEK

TERMÉKEIM

SAVANYÚSÁGOK

ŐRLEMÉNYEK

SZÓSZOK

  • Saját receptek alapján
  • Gyümölcsös összetevők
  • Elnyújtott forralásos hőkezelés
  • Száraz dunsztos kezelés
  • Ajánlom: salátaöntetek ízesítésére, húsok pácolásához, szendvicsek és pirítósokhoz feltétnek, bármilyen sült hús önálló köretének, mártogatósnak… és aminek Te szeretnéd 🙂

SZÓSZOK

  • Saját receptek alapján
  • Gyümölcsös összetevők
  • Elnyújtott forralásos hőkezelés
  • Száraz dunsztos kezelés
  • Ajánlom: salátaöntetek ízesítésére, húsok pácolásához, szendvicsek és pirítósokhoz feltétnek, bármilyen sült hús önálló köretének, mártogatósnak… és aminek Te szeretnéd 🙂

SAVANYÚSÁGOK

  • Saját termesztésű, válogatott paprikák
  • Klasszikus ecetes, kicsit édes-savanyú lében
  • Ajánlom: pörköltek, sült húsok mellé, saláták és pizzák ízesítésére, akár önálló köretként vagy snacként… és amihez Te szeretnéd 🙂

SAVANYÚSÁGOK

  • Saját termesztésű, válogatott paprikák
  • Klasszikus ecetes, kicsit édes-savanyú lében
  • Ajánlom: pörköltek, sült húsok mellé, saláták és pizzák ízesítésére, akár önálló köretként vagy snacként… és amihez Te szeretnéd 🙂
  • taöntetek ízesítésére, húsok pácolásához, szendvicsek és pirítósokhoz feltétnek, bármilyen sült hús önálló köretének, mártogatósnak… és aminek Te szeretnéd 🙂

OLAJOK

  • Cseppentők: Megfelelő hőfokon, hosszan hőkezelt termékek, aminek hatására a kapszaicin kioldásra kerül az olajban
  • Ajánlom: levesek, tészták, szószok ízesítésére, salátákhoz és saláta öntetekhez… és amihez Te szeretnéd
  • Fűszerolajak: extraszűz oliva olajjal készülnek minden esetben
  • Ajánlom: húsok pácolásához és sütéséhez, salátákhoz és saláta öntetekhez… és amihez Te szeretnéd 🙂

OLAJOK

  • Cseppentők: Megfelelő hőfokon, hosszan hőkezelt termékek, aminek hatására a kapszaicin kioldásra kerül az olajban
  • Ajánlom: levesek, tészták, szószok ízesítésére, salátákhoz és saláta öntetekhez… és amihez Te szeretnéd
  • Fűszerolajak: extraszűz oliva olajjal készülnek minden esetben
  • Ajánlom: húsok pácolásához és sütéséhez, salátákhoz és saláta öntetekhez… és amihez Te szeretnéd 🙂

ŐRLEMÉNYEK

  • Csak saját paprikák feldolgozásával, magok nélkül
  • Házilag aszalva, szárítva
  • Házilag őrölve
  • Ajánlom: pörköltek ízesítésére, szószok készítéséhez, húsok pácolásához, grill húsok sütéséhez… és amihez Te szeretnéd 🙂

ŐRLEMÉNYEK

  • Csak saját paprikák feldolgozásával, magok nélkül
  • Házilag aszalva, szárítva
  • Házilag őrölve
  • Ajánlom: pörköltek ízesítésére, szószok készítéséhez, húsok pácolásához, grill húsok sütéséhez… és amihez Te szeretnéd 🙂